Administrasjonsbygget
Lokalene har inngang fra bakkeplan
Kjøkkenkrok
Administrasjonsbygget
Inngangsparti
Romslige kontorer
Lyst og pent areal
Mulig åpent landskap
Plantegning 220 - 263 kvm
Inngangsparti
Vi har flere kantiner og kafeer i området
Lunch kan nytes hos Colonialen i Kranen
Solheimsviken Marina, om du ønsker å ta båt til jobb
Våre leietakere kan låne el-bil, el-sykkel og segway
Våre leietakere kan låne el-bil, el-sykkel og segway
Vi tilbyr sykkelparkering og gode garderobefailiteter
Det er enkelt å være syklende i Solheimsviken
Solheimsviken, et område som innbyr til uformelle treff
I sesongen kan du kjøpe levende krabbe fra bryggekanten
Rolf, din driftsleder i Administrasjonsbygget. Velkommen til oss!

Arealeffektive lokaler på bakkeplan i Solheimsviken / Administrasjonsbygget

Fakta

Adresse: Solheimsgaten 16

Postnummer: 5058

By: Bergen

Fylke: Norge

Areal:43 - 263 m2

Type lokale: Kontor

Etasje: 2

Beskrivelse

Lyse og trivelige lokaler med universell tilkomst direkte fra bakkeplan mot syd, inngang B. Lokalet har to store møterom hvor et har en kjøkkenkrok. Det er  ellers et fleksibelt areal med cellekontorer, prosjektkontor og åpent landskap.

Kontorene i enden, som utgjør ca 43 kvm av lokalet, kan eventuelt fraskilles og fungere separat med tilkomst i fra nord, inngang A. (Rom 243-245 på plantegningen).

Innflytningsklart omgående.

Området

Du finner Solheimsviken innerst i Puddefjorden. Sentralt, men likevel tilbaketrukket med god tilkomst. Det er kun 15 min. rask gange til Bergen sentrum. Fra Solheimsviken er det enkelt å komme seg til og fra de fleste bydeler, enten man kjører selv eller benytter seg av kollektive transporttilbud. Bybanestopp ligger like ved. Administrasjonsbygget var tidligere en del av Bergen Mekaniske Verksted (BMV). Som navnet på bygget tilsier, var det her administrasjonen av BMV foregikk. Alle byggene våre i Solheimsviken har navn fra denne epoken. 

Området som er i stadig utvikling, har et allsidig tilbud av næringslokaler med et bredt spekter av servicetilbud, parkeringsplasser, marina og grøntanlegg.

Du finner kantiner i byggene like ved, i Motorhallen og Skipsbyggerhallen. Colonialen på Kranen er også et populært spisested i området.

Om utleier

GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy kvalitet.

For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde leietakere, og i 2016 ble vi kåret til Norges beste selskap i Eiendomsbarometeret.

For prisinformasjon og andre forespørsler, ta kontakt med GC Rieber Eiendom