Motorhallen, sentral lokasjon i Solheimsviken
Egen inngang til lokalet på bakkeplan
Plantegning
Forslag til planløsning - behandlings lokale
Flotte utearealer til disposisjon
Motorhallen har egen kantine, men lunchen kan også nytes i Kranen  Kafé som drives av Colonialen
Solheimsviken, et område som innbyr til uformelle treff
Du må gjerne leie elbil, elsykkel og segway hos oss
Gode garderobefasiliteter
Marina i Solheimsviken
Her kan du kjøpe levende krabbe i sesong

Fine lokaler på bakkeplan i Solheimsviken

Fakta

Adresse: Solheimsgaten 13

Postnummer: 5058

By: Bergen

Fylke: Norge

Areal:438 - 438 m2

Type lokale: Kontor

Etasje: 1

Tilgang: omgående

Beskrivelse

Vi har et godt lokale med direkte inngang fra bakkeplan på 438 kvm som kan benyttes til kontor eller annen virksomhet.  Arealet består i dag av syv cellekontorer, møterom, sosial sone, kjøkken og toalettkjerne.

Våre lokaler er fleksible og kan om ønskelig tilpasses leietaker. Det er direkte tilgang til garasjeanlegg med parkering, garderober og sykkelstall.

Motorhallen er ett av syv næringsbygg i Solheimsviken. Her finner du et bredt spekter av servicetilbud, parkeringsplasser, promenade, dypvannskai og gode møteplasser. For mer informasjon om våre plusstilbud se www.gcrieber-eiendom.no

Området

Du finner Solheimsviken innerst i Puddefjorden. Sentralt, men likevel tilbaketrukket med god tilkomst. Det er kun 15 min. rask gange til Bergen sentrum. Fra Solheimsviken er det enkelt å komme seg til og fra de fleste bydeler, enten man kjører selv eller benytter seg av kollektive transporttilbud. Bybanestopp ligger like ved.

Området som er i stadig utvikling, har et allsidig tilbud av næringslokaler med et bredt spekter av servicetilbud, parkeringsplasser, marina og grøntanlegg.

Du finner kantiner i byggene like ved, i Motorhallen og Skipsbyggerhallen. Colonialen på Kranen er også et populært spisested i området.

Om utleier

GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy kvalitet.

For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde leietakere, og i 2014 ble vi kåret til Norges beste eiendomsselskap av Norsk Eiendomsbarometers Leietakerindeks.

For prisinformasjon og andre forespørsler, ta kontakt med GC Rieber Eiendom