Basen på Marineholmen. Foto: Thomas Morel, AlfGundersen

Havnæringene styrkes ytterligere på Marineholmen - Fjord1 inn i ”Basen”

Vi er glade for å ønske Fjord1 velkommen til Marineholmen.

I ”Basen” er allerede DNV GL og Mattilsynet på plass, og 15. november flytter Fjord1  sitt avdelingskontor i Bergen inn.
Fjord 1 er derimot allerede på plass på Marineholmen og har midlertidig kontor i Merkantilen frem til innflytting på Basen. 

Fjord1 ASA er det største fergeselskapet i Norge. Selskapet har mer enn 1100 ansatte og omsatte i 2016 for 2,38 mrd. Kroner. Med Fjord1 styrkes havnæringene ytterligere her på Marineholmen. 

Miljøvennlig bygg med fremtidens løsninger

Basen er GC Rieber Eiendoms nyeste bygg på Marineholmen. Bygget er oppført med svært høy miljøklasse og er dermed et av de første byggene i Bergen med klassifiseringen BREEAM Excellent. Bygget rommer kontor, laboratorier, kantine, møterom, sykkelparkering, bilparkering, garderobeanlegg og plass til totalt 250 arbeidsplasser. Det er plass til ytterligere en bedrift i bygget.  

Bridging great people

Marineholmen innovasjonsbydel er lokalisert i gangavstand fra Bergen sentrum, sentrale utdanningsinstitusjoner og de andre klyngemiljøene. 400 millioner kroner er hittil investert i forskningsrelatert infrastruktur, og flere av verdens mest kompetente marine fagmiljø holder til på Marineholmen. I tråd med visjonen ”Bridging great people” utvikler Marineholmen næringsbygg, boliger og offentlige plasser i det som blir Norges mest fremtidsrettede innovasjonsbydel.

Ta kontakt med GC Rieber Eiendom for mer informasjon.