Her kan alle lage sin egen tv-sending eller podkast

Da fysiske kundearrangement ble umulig, måtte Apriil Event tenke nytt. Løsningen ble å bygge videostudio på Marineholmen. Her lager bedrifter profesjonelle presentasjoner og tv-sendinger til sine kunder og medarbeidere

Det står en stor grønn vegg i etasjen over vitensenteret VilVite. Her kan en bedriftsleder bli programleder.

- Pandemien gjorde at alle store, fysiske arrangementer ble avlyst. Men behovet for å møte kunder og medarbeidere var der fortsatt, sier leder i Apriil Event, Harold Sletten.

Den grønne veggen blir fylt av bilder, video og grafikk. Slik illustreres det som blir fortalt. Sammen med GC Rieber Eiendom og VIS har kommunikasjonsfelleskapet Apriil begynt å bygge film- og podkast-studio.

- Begrepet studio kan høres voldsomt ut. Men det er bare en ny arena man kan bruke for å gi opplevelser, presentere ideer og produkter. Med videostudio lager vi gode møteplasser med andre virkemidler enn da vi kunne fylle for eksempel Grieghallen, sier Sletten.

Den raske omstillingen til digitale møteplasser under pandemien, har gjort at Apriil Event har mer å gjøre enn på lenge. For små og store, nasjonale og internasjonale aktører.

- Vi filmet nylig innhold til verdens største sjømatkonferanse, NASF, herfra. Studio er også brukt til direktesendinger, reklamefilm, taler til medarbeidere og innledninger til store kongresser. Mulighetene er mange, sier en engasjert byråleder.

Apriil bruker også studio selv. I månedlige sendinger til alle ansatte utfordres hver gang en ny medarbeider til å intervjue konsernlederen.

- Å se en video gir en helt annen opplevelse og nærhet enn å lese en e-post fra sjefen!

Apriil har erfarne programledere og rådgivere som kan hjelpe utrente å bli trygge foran kamera. Snart er også et eget lydstudio på plass i lokalene. Her kan bedrifter få bistand til å lage podkast. Sletten oppfordrer leietakerne til GC Rieber Eiendom å bruke muligheten og be om en omvisning i studio.

- Skal du selge en idè til Innovasjon Norge, presentere en nyhet for kundene dine eller gi medarbeiderne dine en opplevelse, så kan du nå alle med video eller lyd.

 

Apriil Studio

  • Studio for videoinnspilling og podkast
  • Samarbeidsprosjekt med GC Rieber Eiendom, VIS og Apriil
  • Rabatt til leietakere av GC Rieber Eiendom
  • Adresse: Thormøhlensgate 51, samme bygg som VilVite
  • Ta kontakt for omvisning!

 

Kontaktperson:

Jan Olav Åmdal
jan.olav.aamdal@apriil.no
+47 915 68 624

 

Besøk Apriil Event her