Marineholmen beach club stemningsbilde

Stor suksess med sandstranden på Marineholmen

I strålende sol inviterte GC Rieber Eiendom/Marineholmen forskningspark, Nyskapingsparken og Bergen Teknologioverføring (BTO) til Marineholmen Beach Club 7. juni. Familiearrangementet markerte offisiell åpning av den nye sandstranden, kombinert med sommerfest for leietakerne på området.

Det ble en vellykket offisiell åpning av sandstranden på Marineholmen. Stranden ble fort fylt opp av både GC Rieber-leietakere og “fastboende” Møhlenprisinnbyggere. For de minste var det stor stas å kjøre en liten tur på fjorden med Elias-båten. Frivillige fra Redningsselskapet sørget for en trygg opplevelse med utlån av redningsvester. I tillegg fikk de fremmøtte servert kortreist underholdning i toppklasse; AdO arena leverte spektakulært stupeshow, Cornerteateret stilte med et sjarmerende Bob Dylan-show, radiokanalen Vers Libre spilte sommerlige låter mens Møhlenpris foreldrekorps fulgte opp med sommeren i live-versjon.

Administrerende direktør i Marineholmen forskningspark, Tor Instanes, orienterte om opprydningsarbeidet som har blitt gjort i Slippen i forbindelse med kommunens Ren Puddefjord-prosjekt. Og endelig, med et kraftig kanon-smell – levert av VilVite, selvsagt – ble sandstranden offisielt åpnet av en sommerkledd byråd for sosial, bolig og inkludering, Erlend Horn (V). Byråden roste samarbeidet mellom private aktører som GC Rieber Eiendom/Marineholmen forskningspark og kommunen. Han fortalte at private initiativ som sandstranden på Marineholmen er svært viktige supplement til kommunens egne prosjekter for byutvikling, med henvisning til bygging av bystrand ved Møllendal i forbindelse med videre utbygging av Bybanen.

Og så var det klart for party, Marineholmen Beach Club, og mingling blant kjente og ukjente. Søtt+Salt mettet sultne gjester, noe de løste på en glimrende måte uten å trosse grillforbudet. Nå er det bare å krysse fingrene for at det kommer mer finvær i løpet av sommeren! Her kan du holde deg oppdatert når det gjelder vannkvalitet og øvrig publikumsinformasjon. Husk at all bading skjer på eget ansvar.