Lokalets flotte utstillingsvinduer mot Verftsplassen i Solheimsviken
Fasade mot Verftsplassen i Solheimsviken
Resepsjonsområde mot personalrestaurant
Detalj av bærekonstruksjon
Fasade mot Verftsplassen
Langfasade mot Verftsplassen og påbegynt parkområde
Lokalets fasade mot Legevakten
SKIPET har Baugen, Midtskipet og Akterskipet

Fantastisk lokale for utadrettet virksomhet

Facts

Address: Solheimsgaten 5

zip code: 5058

City: Bergen

County: Norge

Area:322 - 322 m2

Type: Butikk/Handel

Floor: 1

Built year: 2021

EngergyLabel: A

Acquisition: 01.04.2021

Beskrivelse

SKIPET

Skipet er det første og største næringsbygget i Bergen bygget i massivt tre. Bygget har bærekraftige løsninger for fremtiden, med flotte synlige tre bærekonstruksjoner og god høyde under taket. Nå har du muligheten for å sikre deg et av de best beliggende lokalene i 1. etg. for utadrettet virksomhet i Solheimsviken. Har du en publikumsrettet virksomhet med behov for gode utstillingsvindu, og nærhet til parkering, er lokalet kanskje det rette for din virksomhet. Bedriften vil få tilgang til en flott kantine, sykkelstall og sykkelgarderobe i bygget, pluss alle de andre felles fasilitetene som GC Rieber Eiendom tilbyr. 

Bygget har et fremtidsrettet fokus på Miljø og Bærekraft, og er miljøsertifisert med Breeam Nor Excellent, som er en verdens ledende sertifisering for vurdering av bærekraft. Massivt tre teknologi bidrar til å redusere karbonutslippene i byggenæringen og gjør SKIPET til et ekstraordinært bærekraftig bygg.

Byggets femte fasade, taket, er godt synlig for bybildet. Derfor har vi valgt å pryde det med både solcellepaneler og dyrking av grønn sedum. I kjelleren finner man batterilagring fra solcellepanelene på taket. Batterilagringen er laget av gjenbrukte Nissan Leaf -bilbatterier.