For syklister

Er du en av de som løper eller sykler du til jobben? Vi tilrettelegger med gode dusj- og garderobefasiliteter og innendørs sykkelparkering.

Sykkelgarderobe

Vi har fokus på tilrettelegge slik at det skal være enkelt å velge andre transportmiddel enn bil. Visste du at mange ruter er raskere med sykkel enn bil i rushtiden?

Vi kan tilby sykkelparkering både inne og ute, samt garderober med dusj og låsbart skap. Klikk her for å søke om skap i sykkelgarderoben. I sykkelstallen finner du også en mekkestasjon slik at du enkelt kan utføre småreparasjoner ved behov.

Sykling til jobben gir gratis trening, god start på dagen og godt humør. I tillegg slipper du å stå i kø og du bidrar til å reise miljøvennlig. Vinn - vinn!

 

Vi avvikler utlån av sykler

Vi har tidligere tilbudt gratis lån av sykler hos oss, men har nå besluttet å avvikle denne ordningen.

Årsaken til det er at det nå eksisterer et svært godt tilbud innen mikrotransport på områdene våre fra andre aktører. Det er et rikelig utvalg med el-sparkesykler fra ulike leverandører i tillegg til flere stasjoner fra Bergen Bysykkel.

Vi jobber for øvrig med å få på plass enda flere sykkelstasjoner fra Bergen Bysykkel ved de nyeste byggene våre i Solheimsviken. Dermed skal man kunne unngå å møte helt fulle stativer på morgenen og tomme stativer på ettermiddagen.