Krohnen - nybygg i Solheimsviken med ferdigstillelse ved årsskiftet 2023/2024

Krohnen et nybygg i innovasjonsdistriktet Solheimsviken
Bærekraftig massivtre og spennende arkitektur
Personalrestaurant og gode møtefasiliteter
Flotte uteområder når du har behov for et pusterom
Et unikt miljø - i innovasjonsdistriktet
Massivtre gir god trivsel, og godt innemiljø
Vi tror på de tilfeldige møtene
Breeam Excellent, Paris proof og NollCO2
Nydelige parkområde
Adresse: Damsgårdsveien 14
Postnummer: 5058
By: Bergen
Land: Norge
Areal: 1 - 6095 m2
Type lokale: Kontor, Butikk/Handel
Tilgang: Q4 2023

Kontakt

Eva Karin Fremstad

Beskrivelse

Bli leietaker i byens mest fremtidsrettede næringsbygg! Stikkordene for Krohnen er bærekraft gjennom massivtre, gjenbruk, energieffektivitet og nullutslipp.

Konstruksjonsmaterialet i Krohnen vil være massivtre. Vi tar mye lærdom fra hvordan vi bygget Skipet, og strekker oss enda lenger. Vi jobber mot et mål om å gjenbruke gamle bygningsmaterialer. Gjennom bruk av solcellepanel skal bygget ikke bare være en energiforbruker, men i tillegg en energiprodusent.

Krohnen står klart mot slutten av 2023 i hjertet av byens innovasjonsdistrikt.

Solheimsviken er et spennende og aktivt næringsområde bygget opp på det tidligere verftsområdet til Bergen Mekaniske Verksteder, og rommer i dag en rekke spennende aktører innen finans, teknologi og helse. Området er stadig i utvikling, og har et bredt spekter av servicetilbud, parkeringsplasser, dypvannskai og grøntanlegg.

Din nye hverdag med kontorplass i Krohnen skal være trygg, effektiv, bærekraftig og friksjonsfri. Fra hovedinngangen på det nordøstre hjørnet kommer du rett inn i byggets kjerne. En stor, varm, social sone med grønne planter, modern møbler, synlig treverk gir en lun atmosfære, og du og dine gjester vil føle seg velkommen. Her møter du et mingleområde, en klimavennlig og spennende personalrestaurant, samt moderne felles møterom og møteplasser.

Videre vil byggets etasjer bestå av kombinerte løsninger som inkluderer åpne arbeidslandskap, cellekontorer, multirom, møterom og sosiale soner. Dette vil tilrettelegges og justeres etter leietakers ønsker og behov. Krohnen vil ha stor fleksibilitet og elastisitet for å tilpasse seg flere ulike bruksområder.

Krohnen skal være et godt bygg i seg selv og for sine omgivelser, og prosjekteres med mål om å oppnå miljøsertifiseringen minimum BREEAM Excellent. Det er gjort en rekke tiltak for at bygget får en bærekraftig profil, blant annet fjernvarme, solceller, sjøvannskjøling og en massivtrekontruksjon. 

Les mer om Krohnen her: www.krohnen.gcrieber-eiendom.no

Som leietaker i Krohnen får du i tillegg til topp moderne, bærekraftige lokaler en rekke fordeler gjennom GC Rieber Eiendom PLUSS:

  • Mulighet til å leie parkering og båtplass i marina
  • Sykkelparkering og flotte garderobefasiliteter 
  • Medlemskap i Bildeleringen
  • Mulighet til å leie eksterne møterom. Du finner en oversikt på vår nettside www.moteplass.gcrieber-eiendom.no
  • Profilering på bygg og i vårt informasjonsmagasin Visjon

Se planløsninger i pdf. vedlegget i annonsen, Krohnen et nybygg i innovasjonsdistriktet.

keyboard_arrow_up