coffee break Solheimsviken

Informasjonskaplser og script

For å forbedre din brukeropplevelse benytter GC Rieber informasjonskapsler på våre nettsider. Ved å benytte våre nettsider samtykker du i at vi bruker informasjonskapsler som beskrevet i dette dokumentet. Dersom du ikke ønsker at informasjonskapsler fra våre nettsider skal plasseres på maskinen din, kan du deaktivere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er små tekstfiler, ofte kalt en cookie, som sendes til maskinen din når du åpner en nettside. Disse informasjonskapslene lagres på maskinen din og sendes tilbake neste gang du besøker nettstedet eller et annet nettsted som har tillatelse til å bruke disse informasjonskapslene.

I GC Rieber bruker vi informasjonskapsler for å få nettsidene til å fungere som de skal samt til statistiske formål og målinger. I tillegg benytter vi informasjonskapsler og script fra sosiale media for å tilby disse tjenestene på våre nettsider.

Informasjonen som blir samlet inn på GC Rieber sine sider er anonym og inneholder ingen personopplysninger eller IP-adresser.

Skru av funksjonen for informasjonskapsler
Dersom du ønsker å deaktivere bruken av informasjonskapsler kan du deaktivere disse i din nettleser som beskrevet i link under:

Linker til sosiale medier
På GC Riebers nettsider finner du link til våre sider i sosiale medier. Vær klar over at du ved å følge linken vil bli videreført til en ekstern nettside og den eksterne nettsidens cookie policiy vil være gjeldene.