Dele – Bildelering

Alle våre leietakere kan få tilgang til Dele sine biler gjennom et eksklusivt bedriftsmedlemskap.

Ingen treff.

Dele

Vi har inngått et samarbeid med Dele (tidligere Bildeleringen) – Norges smarteste bilkollektiv. Det innebærer at alle våre leietakere kan få tilgang til et rikt utvalg biler nært sitt arbeidssted gjennom et eksklusivt bedriftsmedlemskap.

Bilene kan brukes både i jobbsammenheng og privat. Både kvelder, helger og ferier – i bilparken finnes det bl.a. flere varebiler, så dette kan komme til nytte ved flytting eller varehenting hos IKEA også. Totalt får du tilgang på over 300 ulike biler som er plassert på ulike lokasjoner over hele byen.

> Ingen depositum (ordinært kr. 6.500,-)
> Ingen andelsinnskudd (ordinært kr. 500,-)
> Ingen månedsavgift (ordinært kr. 100,- per mnd)

Kom i gang

1. Last ned GC Rieber Pluss-appen og logg inn.

2. Sjekk at mobilnummeret ditt ligger registrert under ‘Min profil’.

3. Klikk på ‘Book bil’ på hjemskjermen.

4. Opprett medlemskap hos Dele.

5. Verifiser at du har førerkort ved å koble til Vipps.

6. Book din første bil!

Hvis du har problemer med dette kan du laste ned en mer detaljert beskrivelse av prosessen ved å trykke på knappen under.

Ofte stilte spørsmål

1. Jeg har problemer med innlogging til Pluss-appen. Hva skal jeg gjøre?

Svar: Start med å gå gjennom disse stegene for feilsøking:

  1. Oppdater appen til den nyeste utgaven. Den lastes ned fra Apple Store og Google Play.
  2. Nullstill passordet ditt ved å trykke på ‘Glemt passord’. Husk å sjekke søppelpost dersom du ikke finner en e-post fra oss i innboksen din.
  3. Hvis du ikke får en e-post fra oss med nullstilling av passord så kan det hende du er registrert med en annen adresse enn den du nettopp har skrevet inn. Forsøk en gang til med en annen e-post.
  4. Har du fortsatt ikke mottatt noe må du ta kontakt med personen som er portaladministrator for din bedrift. Han eller hun er ansvarlig for å registrere deg med korrekt kontaktopplysninger i Leietakerportalen. Be personen kontrollere dette for deg.
2. Hvordan får jeg endret mobilnummeret jeg er registrert med hos dere?

Svar: Åpne Pluss-appen – Klikk på profilsymbolet oppe til høyre – Velg ‘Endre telefonnummer’ – Tast inn og lagre.

3. Jeg er allerede medlem i Dele. Hva skal jeg gjøre?

Svar: Ta kontakt med Dele direkte på info@dele.no for å få refundert depositum og andelsinnskudd.

4. Kan jeg belaste arbeidsgiver direkte for bruk av bilene?

Svar: Alle bedriftene har fått tilbudet om å tegne et bedriftsmedlemskap i tillegg til de private medlemskapene til alle brukerne. Dersom din bedrift har takket ja til dette vil du under profilsymbolet oppe til høyre (hos dele.no) se at det står to ulike medlemskap: et med ditt navn og et med bedriftens navn. Her velger du hvem som skal belastes for bookingen før du booker bilen. Se eksempel under steg 6 i brukerveiledningen.

5. Hvordan legger jeg til medlemmer fra husstanden?

Svar: Klikk på profilsymbolet oppe til høyre – Klikk på Min bruker – Klikk på knappen for +BRUKER – Fyll ut navn og e-post til den personen du ønsker å invitere inn.

6. Hva med nye ansatte som ikke har begynt enda?

Svar: Alle nye ansatte som kommer til vil også kunne aktivere sitt medlemskap hos Dele. Portaladministrator hos hver bedrift må sørge for at den ansatte blir registrert via Leietakerportalen – deretter må den ansatte laste ned Pluss-appen og følge anvisningene som er gitt ovenfor.

keyboard_arrow_up