Flotte lagerlokaler i "Magasinet". Like ved VilVite.
Sentral beliggenhet på Marineholmen
Ett av lokalene som nå er ledig
Gang inn til lagerområde
Rullearkiv, tilgjengelig i et av lokalene

Sentrale lagerlokaler / Marineholmen / Magasinet:

Fakta

Adresse: Thormøhlensgate 53E

Postnummer: 5006

By: Bergen

Fylke: Norge

Areal:16 - 300 m2

Type lokale: Lager/Logistikk

Etasje: 3

Byggeår: 2008

Beskrivelse

Lyse fine lagerlokaler med adgangskontroll og god takhøyde. 2 meter høy kjøreport. Epoxy gulv, brede dører og god adkomst via heis eller med bil. Varmekilde og luftfuktighetskontroll. Ett lager har rullearkiv.

Vi har lagerlokaler fra 16 til 300 m2. Ulike muligheter for inndeling og innredning.

Lokalene ligger i vårt parkeringshus på Marineholmen i Bergen sentrum, med lett adkomst fra nord, sør øst og vest. Bygget ligger like ved VilVite.

Om området

10 - 15 minutters gange fra Bergen sentrum finner du Marineholmen Forskningspark. Det tidligere industriområdene har utviklet seg til å bli et av byens mest attraktive næringsområde.

Med flotte grøntarealer, kaféer, havneutsikt og møteplasser, er dette en ideell plassering for deg som ønsker lokaler i sentrale, urbane og hyggelige omgivelser.

Her har man blant annet kort vei til butikker, restauranter, teater, skole og barnehage. I tillegg er det etablert gode møteplasser som skaper rom for kreativ utvikling og synergi med de andre bedriftene i området.

Det er også både bybane- og busstopp like i nærheten, samt gode parkeringsmuligheter på området.

Om utleier

GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy kvalitet.

For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde leietakere, og i 2014 ble vi kåret til Norges beste eiendomsselskap av Norsk Eiendomsbarometers Leietakerindeks.

For prisinformasjon og andre forespørsler, ta kontakt med GC Rieber Eiendom