Innovasjonsbydelen Marineholmen

Fremtidens bydel er både grønn og blå. Den kombinerer arbeidsplasser innen næring og forskning med et levende bomiljø. Her kan mennesker møtes for å løse morgendagens utfordringer – enten de er globale eller lokale.

De planlagte boligene på Marineholmen vil ligge mellom parken og sjøen. Planene omfatter nyskapende arkitektur med spennende variasjon i høyder, materialitet og tyngde. Grønne arkader vil ta deg tørrskodd gjennom bydelen, i ly fra vind og regn.

På Marineholmen er det store ting på gang. Med de planlagte boligene ønsker vi å skape en leken bydel der barn, unge og eldre kan møtes i omgivelser tilrettelagt for aktivitet og rekreasjon. Vi skal skape møtesteder, lekeplasser, restauranter og hager. Et gateplan med butikker, gallerier, kafeer og restauranter som gir liv til området også etter arbeidstid.

Det er dette vi kaller for en innovasjonsbydel: En bydel med høykompetente arbeidsplasser men også et bomiljø som skaper liv, synergi, dynamikk. En bydel som utdanner de nye talentene, et inspirerende miljø av forskere, startups, inkubatorer og akseleratorer.

Fremtidens bydel er på Marineholmen

keyboard_arrow_up