Den grønne Marineholmen – Bærekraftig livsstil

wave

Mellom Nygårdsparken og Byfjorden, med utsikt til Ulriken og Løvstakken – Marineholmen har en beliggenhet som inviterer til bruk av både byen og naturen.

Med grønne, urbane verdier i bunn, tilrettelegger vi for en bærekraftig livsstil og energieffektive løsninger i alle ledd. Fra solcellepanel og gjenvinningsstasjoner til elbilring og utlån av miljøsykler.

Marineholmen bygger broer, også mellom bydeler. Med gangbroen Småpudden kan du spasere rett over fjorden til vår urbane nabobydel Solheimsviken.

Med Nygårdsparken som inspirasjonskilde utvikles grøntområder og åpne plasser mellom de fremtidige boligbyggene. Små allmenninger vil sørge for luft og lys. Miljøgater, sykkelfelt, ladeplasser og gangstier vil tilrettelegge for grønn trafikk og godt bomiljø.

De nye boligene kommer også med grønne muligheter: Her etableres det grønnsakshager på bakkeplan og tak. Fuglekasser og bikuber trekker naturen nærmere.

Store, grønne lunger og friskt havvann er ettertraktede goder i et sentrumsmiljø. Det åpner for bruk av både fjell, fjord og park. Padling i Puddefjorden, topptur til Løvstakken eller nabofest i Nygårdsparken — du er velkommen til å ta i bruk både de grønne og blå omgivelsene!

keyboard_arrow_up