Moderne kontorer på Marineholmen, midt i den marine klynge

Kontorlokalene ligger i byggets 1. etasje
Lyse flater med glasspartier
Møterom av god størrelse
Byggets kantine og fellesarealer er nylig oppgradert
Her kan man nyte god lunsj i flotte omgivelser
Felles møteromssenter. Fem moderne møterom av ulik størrelse som man enkelt booker via PLUSS-appen.
Bygget ligger helt i sjøkanten
Bybanestopp 5 minutters gange unna
Bergen Bysykkel sine sykler er plassert like i nærheten, på Marineholmen. Enkel måte å komme seg til sentrum
Nygårdsparken ligger like ved
Kaffebrenneriet, et av mange serveringstilbud i området
Marineholmen Bystrand ligger like i nærheten
Heit Sauna rett utenfor kontoret Foto: Thomas Morel
Adresse: Thormøhlensgate 53
Postnummer: 5058
By: Bergen
Land: Norge
Areal: 145 - 145 m2
Type lokale: Kontor
Tilgang: 01.05.2023

Kontakt

Tine Wergeland Johannessen

Beskrivelse

Merkantilen ligger helt i sjøkanten på Marineholmen og har lyse, moderne arealer.  Kontorbygget har en gjennomgående høy standard og leiearealene fremstår som delikate og attraktive både hva gjelder innredning og materialvalg. 
Kontorlokalet består av 6 – 7 cellekontorer, møterom, kjøkken og arkiv/printerrom. Lokalet fremstår som lyst og moderne, med grå teppefliser på gulv og lyse vegger med innfelte glasspartier.

Marineholmen - en del av Innovasjonsdistriktet

Marineholmen ligger et kvarters gange fra sentrumskjernen. Spaserturen tar deg over Høyden, forbi historiske universitetsbygg og herskapelige villaer, og videre gjennom den nylig opprustede Nygårdsparken. Gangbroen Småpudden forbinder Marineholmen med Damsgård brygge, og Løvstakksiden. Med eget sykkelfelt på broen, kommer du over Puddefjorden på et halvminutt. Marineholmen sammen med Solheimsviken utgjør Innovasjonsdistriktet i Bergen. 

Området er nært Bergen sentrum, sentrale utdanningsinstitusjoner og andre klynger. 400 mill. kr er investert i forskningsrelatert infrastruktur, og flere av verdens mest kompetente marine fagmiljøer bor her. I tråd med visjonen ”Bridging great people” utvikler Marineholmen næringsbygg, boliger, møteplasser og offentlige arenaer i det som blir Norges mest fremtidsrettede innovasjonsbydel.

Området har toppmoderne fasiliteter, tilrettelagt for verdensledende marin forskning og næring. Aktørene på Marineholmen fremhever ofte synergiene som skapes i møtet mellom forskningsmiljøer. For nye aktører som søker seg mot klyngen, har det også stor kostnadsmessig betydning av infrastrukturen allerede er på plass. Alt ligger til rette for at banebrytende forskning fortsatt skal resultere i innovasjon og en bærekraftig verdiskapning. Til glede for miljøet, livet i havet – og mennesker på jorden.

Mer enn 150 virksomheter, med 3500 ansatte har sin daglige virksomhet på Marineholmen. Viktige marine aktører som Høyteknologisenteret, UIB, DNV-GL, Lerøy, Cargill, NCE Seafood Innovation Cluster, Ocean Industries Accelerator, Norsk Havlaboratorium, ILAB, Fishguard, Mattilsynet, Veterinærinstituttet, Uni Research, holder til på Marineholmen i dag.

På Marineholmen er det store ting på gang. Med de planlagte boligene ønsker vi å skape en leken bydel der barn, unge og eldre kan møtes i omgivelser tilrettelagt for aktivitet og rekreasjon. Vi skal skape møte-steder, lekeplasser, restauranter og hager. Et gateplan med butikker, gallerier, kafeer og restauranter som gir liv til området også etter arbeidstid.

Om utleier

GC Rieber Eiendom er en områdeutvikler som utvikler og forvalter næringseiendommer sentralt i Bergen. Våre fire største områder er Solheimsviken, Marineholmen, Bontelabo og Ytrebyen.
Til sammen har vi ca. 250.000 kvm utleieareal og rundt 500 leietakere. Vi er opptatt av by- og områdeutvikling, og tror på de tilfeldige møtene hvor geniale idéer klekkes på tvers av fagdisipliner og bransjer. Vår rolle er å legge til rette for dette, samt skape miljøer som tiltrekker seg de ledende bedriftene og de beste talentene. 

Som leietaker hos GC Rieber Eiendom får du tilgang til vår egen app PLUSS.  Her finner man blant annet gratis medlemskap i Bildeleringen, sykkelparkering og garderober, og leie av møterom
og auditorier. Vår viktigste jobb er å sørge for at du får god flyt i arbeidsdagen. Les mer om våre PLUSS-tilbud: http://www.gcrieber-eiendom.no/gc-rieber-pluss/