Flott og synlig showroom/butikk/kontorlokale

Showroom/ butikklokale med god synlighet på Marineholmen
Showroom/ butikklokale med god synlighet på Marineholmen
Store vinduer ut mot gateplan.
Lokalene har god takhøye. Bildet tatt i nabolokalet.
Se merking. Lokalene er svært godt synlig på området.
Marineholmen Bystrand rett utenfor.
Man finner saunaene til HEIT på Marineholmen
Marineholmen Bystrandfestival 2021.
Muligheter for aktiviteter like utenfor døren
Bergen Kaffebrenneri er en av mange møteplasser på området.
Marineholmen har nærhet til bybane
Vi tilbyr sykkelparkering og gode garderobefasiliteter
Våre driftsledere tar godt vare på deg. Velkommen til oss!
Adresse: Kong Christian Frederiks plass 3
Postnummer: 5006
By: Bergen
Land: Norge
Areal: 300 - 300 m2
Type lokale: Kontor, Butikk/Handel, Kombinasjonslokaler, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement
Tilgang: 01.09.2022

Kontakt

Beskrivelse

Flott showroom/butikk/kontor med god synlighet på Marineholmen 

Vi har ledig et moderne showroom/butikk/ kontorlokale i bygget Slippen på Marineholmen. Lokalet har svært god takhøyde, store vinduer ut mot gateplan og god synlighet.
Lokalet er ca. 300 kvm og ligger i byggets første etasje. Tidligere har arealene vært benyttet til kantine- og kafédrift, men her er det også muligheter for å skape et virkelig flott showroom/butikk, eller kreative kontorer.

Bygget Slippen huser også Handelshøyskolen BI Bergen, og har Marineholmen Bystrand som nærmeste nabo. Av annen utadrettet virksomhet i nærheten finnes Bergen Kaffebrenneri, Cornerteateret, Akademika, VilVite, Parken, HEIT, Søtt+Salt Lanternen. 

Marineholmen - en del av Innovasjonsdistriktet

Marineholmen ligger et kvarters gange fra sentrumskjernen. Spaserturen tar deg over Høyden, forbi historiske universitetsbygg og herskapelige villaer, og videre gjennom den nylig opprustede Nygårdsparken. Gangbroen Småpudden forbinder Marineholmen med Damsgård brygge, og Løvstakksiden. Med eget sykkelfelt på broen, kommer du over Puddefjorden på et halvminutt. Marineholmen sammen med Solheimsviken utgjør Innovasjonsdistriktet i Bergen. 

Området er nært Bergen sentrum, sentrale utdanningsinstitusjoner og andre klynger. 400 mill. kr er investert i forskningsrelatert infrastruktur, og flere av verdens mest kompetente marine fagmiljøer bor her. I tråd med visjonen ”Bridging great people” utvikler Marineholmen næringsbygg, boliger, møteplasser og offentlige arenaer i det som blir Norges mest fremtidsrettede innovasjonsbydel.

Området har toppmoderne fasiliteter, tilrettelagt for verdensledende marin forskning og næring. Aktørene på Marineholmen fremhever ofte synergiene som skapes i møtet mellom forskningsmiljøer. For nye aktører som søker seg mot klyngen, har det også stor kostnadsmessig betydning av infrastrukturen allerede er på plass. Alt ligger til rette for at banebrytende forskning fortsatt skal resultere i innovasjon og en bærekraftig verdiskapning. Til glede for miljøet, livet i havet – og mennesker på jorden.

Mer enn 150 virksomheter, med 3500 ansatte har sin daglige virksomhet på Marineholmen. Viktige marine aktører som Høyteknologisenteret, UIB, DNV-GL, Lerøy, Cargill, NCE Seafood Innovation Cluster, Ocean Industries Accelerator, Norsk Havlaboratorium, ILAB, Fishguard, Mattilsynet, Veterinærinstituttet, Uni Research, holder til på Marineholmen i dag.

På Marineholmen er det store ting på gang. Med de planlagte boligene ønsker vi å skape en leken bydel der barn, unge og eldre kan møtes i omgivelser tilrettelagt for aktivitet og rekreasjon. Vi skal skape møtesteder, lekeplasser, restauranter og hager. Et gateplan med butikker, gallerier, kafeer og restauranter som gir liv til området også etter arbeidstid.

Om utleier

GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy kvalitet. For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig.Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde leietakere.

Som leietaker får du tilgang til en rekke PLUSS-tilbud, blant annet gratis medlemskap i bildeleringen DELE, sykkelparkering og garderober, og leie av møterom
og auditorier. Vår viktigste jobb er å sørge for at du fårgod flyt i arbeidsdagen. Les mer om våre PLUSS-tilbud: http://www.gcrieber-eiendom.no/gc-rieber-pluss/


For prisinformasjon og andre forespørsler, ta kontakt med GC Rieber Eiendom.