Kontor Skuteviksboder

Kontorlokaler med utsikt!
Like ved ligger Bergenhus Festning med store grøntarealer
Romslig kontorareal med god plass
Adresse: Skuteviksboder 1-2
Postnummer: 5003
By: Bergen
Land: Norge
Areal: 183 - 183 m2
Type lokale: Kontor
Tilgang: 01.07.2024

Kontakt

Ivar Nygaard

Beskrivelse

Skuteviksboder 1-2

Bygget har gode kvaliteter og vakker sjøutsikt. Herfra kan man kjenne på sjølukten og nyte utsikten fra det som er en av Bergens beste beliggenheter på kaikanten.

Her finner du gode og prisgunstige lokaler i hjertet av Bergen by, og leietakere har tilgang til møteromspool, parkeringsplasser, og en god personalkantine drevet av Compass Group.

Arealene er fleksible, og gir gode muligheter for tilpasninger til den enkelte bedrifts ønsker og behov. Det er toaletter og dusjmulighet, 

Lokalet er tilgjengelig fra juli 2024.

Ta kontakt for ytterlig informasjon, og vi viser deg gjerne mulighetene


Pluss-tilbud for ansatte 

Sykkelstall, garderobeanlegg, Bysykler, Bildeleringen, parkeringsplasser og ladeplasser for elbil, kantine, auditorium og andre møterom i fellesareal. Vi har egen driftsansvarlig på området, vakttelefon mm. Se utfyllende informasjon på http://www.gcrieber-eiendom.no/gc-rieber-pluss

Området
Bontelabo ligger nær Bryggen i Bergen med gangavstand til sentrum. Det er enkelt å komme seg til og fra de fleste bydeler, enten man kjører selv, sykler eller benytter seg av kollektive transporttilbud. Busstopp med avganger hvert 5.-7. min. er like utenfor bygget. I tillegg er det god parkeringsdekning på området for leietakere og besøkende. Det skal innen kort tid opparbeides sykkelvei fra sentrum forbi Bontelabo og inn til Sandviken.


Om utleier
GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy teknisk kvalitet og god standard.

For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden, og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde leietakere, og i flere år er vi kåret til Norges beste eiendomsselskap av Norsk Eiendomsbarometers Leietakerindeks.

For prisinformasjon og andre forespørsler, ta kontakt med GC Rieber Eiendom
Det tas forbehold om eventuelle feil i annonsen eller endringer av tilgjengelige arealer.

 

 

keyboard_arrow_up