Moderne kontorer på Marineholmen, en del av Innovasjonsdistriktet.

Basen er oppført med svært høy miljøklasse og ble dermed et av de første byggene i Bergen med klassifiseringen BREEAM Excellent.
Marineholmen Bystrand rett utenfor.
Marineholmen har nærhet til bybane
Man finner saunaene til HEIT på Marineholmen
Marineholmen Bystrandfestival 2021.
Bergen Kaffebrenneri er en av mange møteplasser på området.
Adresse: Thormøhlensgate 49 A
Postnummer: 5006
By: Bergen
Land: Norge
Areal: 245 - 245 m2
Type lokale: Kontor
Tilgang: 01.01.2024

Kontakt

Beskrivelse

Om eiendommen

Thormøhlensgate 49A, Basen,  ligger midt i hjertet på Marineholmen og har lyse, moderne arealer.  Kontorbygget har en gjennomgående høy standard og leiearealene fremstår som delikate og attraktive både hva gjelder innredning og materialvalg. Kontorlokalet består av kontorplass for 8-12 personer, møterom, kjøkken og arkiv/printerrom. Lokalet fremstår som lyst og moderne, med grå teppefliser på gulv og lyse vegger med innfelte glasspartier.

Basen er oppført med svært høy miljøklasse og ble dermed et av de første byggene i Bergen med klassifiseringen BREEAM Excellent.

Bygget er utformet for 250 arbeidsplasser, i hovedsak fordelt på 2. og 3. etasje, mens 1. etasje tilbyr møteromssenter, kantine med storkjøkken. I tillegg finnes det bilparkering, sykkelparkering og garderobeanlegg i underetasjen.

Bygget har en høy base som forholder seg til gangarealene rundt bygget på forskjellig vis. Store glassfelt åpner opp til vestibyle, kantine og møteromsavdeling. Om utleier
GC Rieber Eiendom er en områdeutvikler som utvikler og forvalter næringseiendommer sentralt i Bergen. Våre fire største områder er Solheimsviken, Marineholmen, Bontelabo og Ytrebyen.
Til sammen har vi ca. 250.000 kvm utleieareal og rundt 500 leietakere. Vi er opptatt av by- og områdeutvikling, og tror på de tilfeldige møtene hvor geniale idéer klekkes på tvers av fagdisipliner og bransjer. Vår rolle er å legge til rette for dette, samt skape miljøer som tiltrekker seg de ledende bedriftene og de beste talentene. 

keyboard_arrow_up