Solheimsviken Marina
Administrasjonsbygget - lokalene ligger i front av bygget
Oversiktsbilde over Solheimsviken
Lunch kan nytes hos Colonialen i Kranen
Propellen, et kjennemerke for området
Våre leietakere kan låne el-bil, el-sykkel og segway!
Vi har flere kantiner og kafeer i området
Rolf, din driftsleder i Administrasjonsbygget. Velkommen til oss!
Vi tilbyr sykkelparkering og gode garderobefailiteter
Illustrasjon 3D
Illustrasjon - kontorareal med spiserom/møterom

Vi søker utadrettet virksomhet på 106 kvm på bakkeplan sentralt i Solheimsviken

Fakta

Adresse: Solheimsgaten 16

Postnummer: 5058

By: Bergen

Fylke: Norge

Areal:106 - 106 m2

Type lokale: Kontor

Etasje: 1

Tilgang: omgående

Beskrivelse

Vi har et fint lokale til leie på 106 m2 i Administrasjonsbygget med egen inngang på bakkenivå. Lokalene benyttes idag til behandling men kan også benyttes som kontor eller annen næringsvirksomhet.

Administrasjonsbygget var tidligere en del av Bergen Mekaniske Verksted og er todelt: Den opprinnelige delen, nordre del av bygget som ble rehabilitert i 1996-97 og søndre del, "nye" Adm. bygget som ble bygget nytt i 1998. De ledige lokalene befinner seg i nordre del av bygget.

Arealene er fleksible og kan eventulet  tilpasses etter behov.

Området

Du finner Solheimsviken innerst i Puddefjorden. Sentralt, men likevel tilbaketrukket med god tilkomst. Det er kun 15 min. rask gange til Bergen sentrum. Fra Solheimsviken er det enkelt å komme seg til og fra de fleste bydeler, enten man kjører selv eller benytter seg av kollektive transporttilbud. Bybanestopp og busstopp ligger like i nærheten.

Området som er i stadig utvikling, har et allsidig tilbud av næringslokaler med et bredt spekter av servicetilbud, parkeringsplasser, marina og grøntanlegg.

Du finner kantiner i byggene like ved, i Motorhallen og Skipsbyggerhallen. Colonialen på Kranen er også et populært spisested i området.

Om utleier

GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy kvalitet.

For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig.

 

For prisinformasjon og andre forespørsler, ta kontakt med GC Rieber Eiendom