Administrasjonsbygget
Propellen, et kjennemerke for området
Solheimsviken Marina
Tid for lunsj
Lunsjen kan også  nytes hos Colonialen i Kranen
Våre leietakere kan låne el-bil, el-sykkel og vanlig sykkel!
Arrangere møte/seminar? Våre leietakere får tilgang til møterom og auditorium, som enkelt bookes via egen app.
Vi tilbyr sykkelparkering og gode garderobefailiteter
Rolf, din driftsleder i Administrasjonsbygget. Velkommen til oss!

Ledige kontorlokaler sentralt i Solheimsviken

Fakta

Adresse: Solheimsgaten 16

Postnummer: 5058

By: Bergen

Fylke: Norge

Areal:112 - 281 m2

Type lokale: Kontor

Etasje: 4

Tilgang: Omgående

Beskrivelse

Vi har et fint lokale til leie  i Administrasjonsbygget.  Lokalene har enkel standard, men kan oppgraderes ved inngåelse av en lengre avtale. 

Administrasjonsbygget var tidligere en del av Bergen Mekaniske Verksted og er todelt: Den opprinnelige delen, nordre del av bygget som ble rehabilitert i 1996-97 og søndre del, "nye" Adm. bygget som ble bygget nytt i 1998. 

Området

Du finner Solheimsviken innerst i Puddefjorden. Sentralt, men likevel tilbaketrukket med god tilkomst. Det er kun 15 min. rask gange til Bergen sentrum. Fra Solheimsviken er det enkelt å komme seg til og fra de fleste bydeler, enten man kjører selv eller benytter seg av kollektive transporttilbud. Bybanestopp og busstopp ligger like i nærheten.

Området som er i stadig utvikling, har et allsidig tilbud av næringslokaler med et bredt spekter av servicetilbud, parkeringsplasser, marina og grøntanlegg. 

Du finner kantiner i byggene like ved, i Motorhallen og Skipsbyggerhallen. Cafe Viken i V-bygget og Colonialen på Kranen er også populære spisesteder i området.

Les mer om Solheimsviken her https://www.gcrieber-eiendom.no/omraader/solheimsviken/ 

Om utleier

GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy kvalitet.

For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde leietakere.

For prisinformasjon og andre forespørsler, ta kontakt med GC Rieber Eiendom