Velkommen til Slippen!
Kontorlokalene er åpne og luftige, med god takhøyde.
Her har man flere innredningsmuligheter.
Fantastisk utsikt fra lokalene.
Lokalene består av åpent landskap, og cellekontorer.
Forslag til møblering. Slik ser det ut i nabolokalene.
Forslag til møblering. Slik ser det ut i nabolokalene.
Marineholmen Bystrand rett utenfor kontoret.
Man finner også saunaene til HEIT på Marineholmen.
Viktige møteplasser og høy synlighet.
Innovasjonsdistriktets muligheter er et av flere spennende arrangementer på området.
Marineholmen Bystrandfestival 2021.
Vi tilbyr sykkelparkering og gode garderobefasiliteter.
Marineholmen har nærhet til bybane.
Alle våre leietakere får gratis medlemskap i bildeleringen Dele.
Bergen Kaffebrenneri er en av mange møteplasser på området.
Våre driftsledere tar godt vare på deg. Velkommen til oss!
Områdekart Marineholmen.

Ledige kontorlokaler på Marineholmen

Fakta

Adresse: Kong Christian Frederiks Plass 3

Postnummer: 5006

By: Bergen

Fylke: Norge

Areal:355 - 355 m2

Type lokale: Kontor

Etasje: 4

Byggeår: 2011

Energigruppe: B

Tilgang: 01.09.2022

Beskrivelse

Marineholmen - en del av Innovasjonsdistriktet

Marineholmen ligger et kvarters gange fra sentrumskjernen. Spaserturen tar deg over Høyden, forbi historiske universitetsbygg og herskapelige villaer, og videre gjennom den nylig opprustede Nygårdsparken. Gangbroen Småpudden forbinder Marineholmen med Damsgård brygge, og Løvstakksiden. Med eget sykkelfelt på broen, kommer du over Puddefjorden på et halvminutt. Marineholmen sammen med Solheimsviken utgjør Innovasjonsdistriktet i Bergen. 

Området er nært Bergen sentrum, sentrale utdanningsinstitusjoner og andre klynger. 400 mill. kr er investert i forskningsrelatert infrastruktur, og flere av verdens mest kompetente marine fagmiljøer bor her. I tråd med visjonen ”Bridging great people” utvikler Marineholmen næringsbygg, boliger, møteplasser og offentlige arenaer i det som blir Norges mest fremtidsrettede innovasjonsbydel.

Området har toppmoderne fasiliteter, tilrettelagt for verdensledende marin forskning og næring. Aktørene på Marineholmen fremhever ofte synergiene som skapes i møtet mellom forskningsmiljøer. For nye aktører som søker seg mot klyngen, har det også stor kostnadsmessig betydning av infrastrukturen allerede er på plass. Alt ligger til rette for at banebrytende forskning fortsatt skal resultere i innovasjon og en bærekraftig verdiskapning. Til glede for miljøet, livet i havet – og mennesker på jorden.

Mer enn 150 virksomheter, med 3500 ansatte har sin daglige virksomhet på Marineholmen. Viktige marine aktører som Høyteknologisenteret, UIB, DNV-GL, Lerøy, Cargill, NCE Seafood Innovation Cluster, Ocean Industries Accelerator, Norsk Havlaboratorium, ILAB, Fishguard, Mattilsynet, Veterinærinstituttet, Uni Research, holder til på Marineholmen i dag.

De ledige lokalene er i Slippen, i byggets 4. etasje. Lokalene er 355 kvm, og fremstår som lyse og luftige arealer, med en fantastisk utsikt til området og sjøen. Lokalets planløsning er fleksibel, og kan tilpasses leietakers ønsker og behov. 

Som leietaker får du tilgang til en rekke PLUSS-tilbud, blant annet gratis medlemsskap i bildeleringen Dele, sykkelparkering og garderober, og leie av møterom
og auditorier. Vår viktigste jobb er å sørge for at du får god flyt i arbeidsdagen. Les mer om våre PLUSS-tilbud: http://www.gcrieber-eiendom.no/gc-rieber-pluss/

Om utleier

GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy kvalitet. For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde leietakere.

For prisinformasjon og andre forespørsler, ta kontakt med GC Rieber Eiendom.