Kantiner

Vi har flere flotte kantiner/personalrestauranter som kan benyttes på området.

Ingen treff.

skipsbyggerhallen

Ankeret

Maks kapasitet: 20
Område: solheimsviken

Midt i Solheimsviken finner du Skipsbyggerhallen. Møterommet Ankeret er godt utstyrt og har store glassfasader ut mot nærområdet. Møtemat kan leveres fra Toma.

skipsbyggerhallen

Auditorium

Maks kapasitet: 52
Område: solheimsviken

Midt i Solheimsviken finner du Skipsbyggerhallen. Byggets auditorium rommer 52 mennesker, og er perfekt til mindre kurs og sammenkomster. Møtemat kan leveres fra Toma.

v-bygget

Auditorium

Maks kapasitet: 150
Område: solheimsviken

V-byggets storsal er et auditorium utenom det vanlige, med 150 sitteplasser og vinduer ut mot Solheimsviken Marina. Et godt rom selv for heldags eventer. I tillegg har man store mingleområder utenfor som er en god setting for å mingle i pausene.

Baker Brun

Maks kapasitet: 60
Område: marineholmen

Følg duften av nystekte skillingsboller til Baker Brun på Marineholmen. Her bakes det rykende ferske fristelser fra morgen til kveld – det merkes på smaken. Kom innom for morgenkaffe, deilige lunsjretter, nybakt brød eller en søt fristelse. Ring oss for bestilling av møtemat eller om vi skal ha lunsjen klar til deg. Åpningstider: Man-fre: 07.30-18.00 Lør: 09.00-18.00 Søn: 11.00-17.00

bergen kaffebrenneri

Kafé / Bar

Maks kapasitet: 60
Område: marineholmen

Dette er en koselig, lokal kafé som server egenprodusert kaffe og hjemmelaget bakervarer. Perfekt uformell møteplass i hjertet av Marineholmen. Her finnes flere småbord både inne og ute. I tillegg kan du selvfølgelig ta med deg kaffekoppen "to go".

sauna

BKB Badstue

Maks kapasitet: 8
Område: marineholmen

Velkommen til BKB Badstue på Marineholmen. Her er det godt tilrettelagt med - Kaldtvanns-stamp. - Utedusj. - Omkledningsbåser. – Parkering rett ved badstuen (Sesam). – Stranden kun et steinkast unna. BKB Badstue er en alkoholfri sone. God drikke, kald og varm, fåes kjøpt i BKB sin kaffebar.

merkantilen

Bølgetoppen

Maks kapasitet: 7
Område: marineholmen

Bølgetoppen er en del av av Marineholmen Møteromssenter. Nøklene til rommet hentes i kantinen. Vann og kaffe er inkludert i bookingen din og vil stå klart på møterommet når du ankommer. Dersom dere ønsker servering i tillegg kan dette også bestilles fra kantinen.

v-bygget

Café Viken

Maks kapasitet: 100
Område: solheimsviken

Café Viken kan benyttes til de uformelle møtene, en kaffekopp med en kollega, eller lunsj med en potensiell forretningsforbindelse. I tillegg er caféen det perfekte mottaksområdet for større eventer og en fin mingleplass.

cornerteateret

Scene / Café / Bar

Maks kapasitet: 200
Område: marineholmen

Cornerteateret fungerer som et samlingspunkt på Marineholmen, og er et allsidig bygg som fyller mange funksjoner. Det er et teaterhus for de frie profesjonelle, samt barne- og ungdomsteater. For andre er det en plass hvor nye samtaler startes sammen med nære og kjære, samtidig som en kan nyte noe godt i glasset!

t55

Foaje

Maks kapasitet: 200
Område: marineholmen

Nyoppusset stor foaje og møteplass med havrelatert uttrykk. Frittstående, flyttbart møblement som kan tilpasses aktivitet og arrangement. Normalt sitter det studenter fra UiB her med laptopene sine, men lokalet kan også reserveres for store arrangement, presentasjoner eller annet. Sammen kantine er leverandør av mat og drikke dersom det er ønskelig.

merkantilen

Havbunnen

Maks kapasitet: 7
Område: marineholmen

Havbunnen er en del av av Marineholmen Møteromssenter. Nøklene til rommet hentes i kantinen. Vann og kaffe er inkludert i bookingen din og vil stå klart på møterommet når du ankommer. Dersom dere ønsker servering i tillegg kan dette også bestilles fra kantinen.

sauna

Heit Bergen Sauna

Maks kapasitet: 20
Område: marineholmen

Etter et friskt fjordbad er det å sette seg i en varm sauna som en restart for kropp og sjel. Du nyter varmen fra den vedfyrte ovnen, mens du kjenner at skuldrene senker seg og kroppen fylles med ro. Et badstubesøk innbyr til sosial hygge i urbane omgivelser, omkranset av flotte fjell.

keyboard_arrow_up